Näst bästa, krispiga vingarna.

KRYDDBLANDNING
1 tsk vitlökspulver
1 tsk mald ingefära
1 tsk lökpulver
1 tsk mald spiskummin
1 tsk paprikapulver (gärna rökt)
1 tsk chilipulver
1 tsk svartpeppar
1 msk salt

SÅS
2 msk smör
2 msk siracha
2 msk honung
3 msk ljus soja
2 msk vitvinsvinäger

  1. Koka ihop såsen på medelhög värme i ca 5 minuter.
  2. Torka av kycklingvinarna.
  3. Täck dem med kryddbalandningen.
  4. Doppa dem sedan i vetemjöl.
  5. Förvärm airfryern till 195° C.
  6. Lägg i kycklingvinarna. Se till att det finns lite luft mellan dem så blir de krispigare.
  7. Tillaga kycklingvingarna i 15 minuter. på 195° C.
  8. Kasta runt dem i en bunke med sås för att täcka dem med ett tunt lager eller ät dem som de är utan såsen.