Snabb lunch! Fyllningen kan varieras.

1 tortillabröd
4 körsbärstomater
2 soltorkade tomater
1 vitlöksklyfta
1 msk pesto
1/2 dl babyspenat
1 ägg
1 krm salt
1 krm svartpeppar
1 msk vispgrädde
1/2 dl ost (gärna lagrad)

Antal portioner: 1
  1. Starta Airfryern på 185°.
  2. Hacka soltorkade tomater, körsbärstomater, champinjoner och vitlök.
  3. Blanda allt hackat med pesto, spenat och salta lite.
  4. Blanda ägg, salt, peppar och grädde.
  5. Lägg tortillabrödet i en pajform som har lite mindre botten än brödet så att kanterna vinklas upp lite.
  6. Fyll på med champinjonhacket och äggröran.
  7. Grädda i airfryern i 5 minuter.
  8. Häll på osten och fortsätt tillagningen i ytterligare 3-5 minuter.