Add

250 g jordgubbar
1 limefrukt
1 dl strösocker
1 1/2 gelatinblad
1 1/2 dl vispgrädde

  1. Riv bort det gröna skalet från limen med ett fint rivjärn.
  2. Pressa ur limejuicen.
  3. Mixa limeskal, limejuice, jordgubbar och strösocker.
  4. Blanda tills sockret löst sig.
  5. Lägg gelatinet i blöt i 5 minuter.
  6. Krama ur vattnet ur gelatinet och smält det försiktigt i micron.
  7. Blanda ner gelatinet i jordgubbssåsen.
  8. Vispa grädden.
  9. Vänd ner grädden i jordgubbssåsen.
  10. Fyll en spritspåse med moussen och lägg den i kylen i minst 2 timmar.
  11. Klipp upp spritspåsen och gå loss på tårtor, bakelser, glass, syskon eller vad som helst som behöver en dos av söt och god mousse.